Resultater LM Luft 2017

Postet av Elverum Rifleklubb den 6. Mar 2017

LM 2017 10m luft.ods

Her finner dere resultater fra sist ukes lagsmesterskap på luft


0 Kommentar

NM 10 og 15m 2017

Postet av Elverum Rifleklubb den 29. Jan 2017

Heisann alle sammen.


Nå har innbydelse, tidsplan og øvelsesoversikt for årets NM på 10 og 15 meter kommet. Dere finner vedlegg for dette over i menyen under fanen "NM 10 og 15m 2017".

Refererer til Mats Arnesens mail, som forhåpentligvis skal ha kommet frem til alle klubbens medlemmer, men for ordens skyld:

Han mottar alle påmeldinger direkte, og sender alle påmeldinger for laget samlet til arrangøren. Send påmeldingen din til han på Facebook eller mail (arnesen.mats@gmail.com). Påmeldingen din må inneholde navn, klasse, øvelser og ønskede dager hvis det er behov for spesielle dager.

Til orientering skytes 10m fra fredag 17.mars, 15m fra onsdag 15.mars.

Elverum rifleklubb dekker halve startkontingenten for medlemmene. Fristen for å sende påmelding til arraangør og betale kontingent er 10.februar. Mats ønsker derfor å motta påmelding så fort som mulig, seneste frist er 8.februar.


Vi ønsker på forhånd alle medlemmer lykke til på NM.


0 Kommentar

EM Tallin 2016

Postet av Elverum Rifleklubb den 20. Jun 2016

Vegard er hjemme fra EM 50m i Tallin med både erfaringer og medaljer. Han har fulgt i Magnus' fotspor og tatt steget opp på internasjonal arena.

Vegard hadde 1145 poeng på helmatchen og 615,3 poeng på 60 ligg på 50 meter. Hans lagkamerater Benjamin Karlsen og Henrik Larsen fra Kisen og Krapfoss kom til finale i begge disiplinene. Benjamin tok med seg en sølvmedalje fra liggendefinalen, mens Henrik fikk en bronsemedalje på helmatch.

Guttenes lag fikk sølvmedalje på både liggende og helmatch.På jentesiden fikk lagvenninnene Jenny Stene, Jenny Vatne og Regine Nesheim gull på lag på halvmatch hvor alle endte i finale. Der kom Jenny Vatne best ut med sølv medalje i finalen. På liggende vant Jenny Vatne skytingen, og fikk gull medalje.

Vi i Elverum rifleklubb vil benytte anledningen til å gratulere alle medaljetakere fra dette EM, og en spesiell gratulasjon sendes til vår 2x sølvmedaljevinner, Vegard, for en formidabel innsats i mesterskapet.

Nå står Elverum Open for tur! Lykke til!


0 Kommentar

Vegard med sølv i Suhl

Postet av Elverum Rifleklubb den 1. Mai 2016

Vegard fikk under dagens liggendeskyting en andreplass etter finalen i Junior World Cup i Suhl i Tyskland. Han hadde 202,6 i finalen noe som holdt til en andreplass, kun 0,1 poeng bak vinneren Istvan Peni fra Ungarn. Vegard hadde 617,1 poeng i innledende skyting. Lagkamerat Benjamin Karlsen kom seg også til finalen (618,0 innledende) hvor han ble nummer 6.

Guttene fikk også gull i lagskyting! Benjamin 618,0 - Vegard 617,1 og Henrik Larsen 615,9. Andre og tredjeplass gikk til Russland og Kroatia.

Vegard skal ut i ilden igjen på onsdag den 4.mai, da skal han skyte helmatchkvalifisering klokka 09:00. En eventuell finale går klokka 12:45 samme dag.

Vi gratulerer med en flott innsats i dag og ønsker lykke til videre i konkurransen!

Resultater finner dere HER


0 Kommentar

Vegard til EM

Postet av Elverum Rifleklubb den 25. Jan 2016

Forrige uke ble det klart, Vegard Nordhagen skal representere Norge i EM i Gyør, Ungarn.

Vegard startet på NTG Kongsvinger etter ungdomsskolen, og har siden da vært stadig oftere å se på toppen av resultatlistene i klasse junior menn. Han har det seneste året satt nye perser, 618.2 på luft, 623.9 på 60-ligg og 1162 på helmatch. Dette er absolutt på høyde med de aller aller beste juniorene vi har i Norge for tiden.

Trening

Det skal ikke legges skjul på at Vegard trener mye. Han forteller om livet på NTG med ett ord, fantastisk. Miljøet er bra, det er mange som er villig til å legge ned mange timer på banen og dette gjør at motivasjonen øker, forteller han videre. Han trener en del, og ligger nå på rundt 15 timer i uka. Fram mot EM forteller Vegard at han skal øke treningsmengden enda mer. Han skal opp i 20 timer i uka. Det er nesten 3 timer hver dag, for å sette ting i perspektiv.

Før turen går til Ungarn og EM, skal han til Munchen og skyte noen konkurranser der. Han vil kjenne litt på følelsen av å skyte utenfor Norges grenser før mesterskapet fyrer løs.

Målsettinger

Vegard vet å sette seg mål ellers i skytehverdagen, men EM ser han på som en erfaring. Han vil dra kunnskap ut av mesterskapet. Dette er tross alt Vegards første mesterskap, han vil kose seg, nyte tiden i Ungarn og rett og slett bare ha det gøy.

50m sesongen som kommer

Målet for 50m sesongen er helt klart EM, presiserer han. Vegard føler seg best på 50m, og synes selv at mulighetene for å nå langt ligger der. Han føler målet er hårete, men nevner i beskjedenhet at en finale absolutt hadde vært moro.

De som er tatt ut

Etter dag 2 av Kisen Open ble avsluttet, var laget tatt ut. I junior menn stiller følgende skyttere: Henrik Larsen (623,1+620,6), Vegard Nordhagen (618,2+616,9) og Benjamin Karlsen (611,6+613,5). Reserven er Mads Andre Hansen.

For junior kvinner vil Jenny Vatne (411,8+412,9), Regine Nesheim (413,5+410,6) og Benedikte Oppedal (411,2+412,4) stille. Reserven på jk-laget er Victoria Nyfløt. Det skal også sies at Helene Vikøren, egentlig junior kvinne, stiller på seniorlaget i mesterskapet sammen med Malin Westerheim og Sina Busk.


Vi i Elverum rifleklubb har nok en gang en skytter representert i et mesterskap. Vi ønsker Vegard lykke til i Ungarn!

For dere som vil lese mer om mesterskapet, finner dere Informasjon om EM i linken her.
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline