NM 10 og 15m 2016

Postet av Elverum Rifleklubb den 4. Apr 2016

Enda ett NM vel overstått. Med Kisen MSL og Nordstrand sportsskyttere i spissen for arrangementet ser vi oss fornøyd med både opplegget, deltakelsen og resultatene.

Vi har fått flere pallplasser og en individuell norgesmester i Vegard Nordhagen, som vant Junior menn sin luftfinale på 10m søndag ettermiddag. Guttene våre (Vegard, Christian og Erling) vant også laggull på 10m. Mari Løvseth ble nummer to på 30skudden i U16, Siw, Katrine og Rikke fikk sølv på lag på 45skudden på 15m og Jostein Mehl fikk sølv på sprint og bronse i normaløvelsen i SH. Magnus Bjørnstad var også tilbake etter en periode borte fra skytebanen, og klinte til på første mulige gren, 450 poeng av 450 mulige på 45skudd på 15m. 450 poeng hadde også Siw i samme gren.

Det var mange skyttere med på dette NMet, rett under 800 starter totalt. Vi hadde mange deltakere i alle grener, luft normal, sprint, 15m standard, normal, mixlag på 10m og lagskytinger.

Resultatlistene for 10 og 15m skytingen kan dere finne lagvis og klassevis på Kisen og Nordstrand sine hjemmesider: www.kisen.no og www.nordstrandskytterlag.no

Helt til sist gratulerer vi alle skyttere med et vel gjennomført mesterskap, som vi håper frister til gjentakelse. Elverum rifleklubb er stolte av å ha dere som representanter for klubben.

Med utgangspunkt i resultatene Vegard presterte under NMet kom han seg til laget som skal delta i kvalifiseringen til European Youth League i Finland i slutten av April. Gratulerer med det, og lykke til!


0 Kommentar

Startlistene har kommet

Postet av Elverum Rifleklubb den 14. Mar 2016

Endelig har startlistene for NM 10 og 15m 2016 kommet. Klikk dere inn for å finne ut når dere skal skyte. Forbered dere bra, finn ut hvor der skal og møt opp presist. Rifleklubben har i år vært snille og betalt startkontigenten til alle seniorer/juniorer og ungdommer. Startkontigenten veteranene må betale er sendt til hver og en på mail. Meddeler at de av dere som ikke møter til oppsatt skytetid og dermed ikke får skutt, må belage dere på å betale startkontigenten selv.

Klikk dere inn på 10m og 15m for å finne skytetidene deres. Minner også om at det i tillegg til individuel skyting vil bli lagskytinger i AIR50 for enkelte. Tidspunkt for skyting ligger i dokumentet.

Vel møtt til enda et NM, og lykke til alle sammen!
For spørsmål eller feil/endringer i skytetid, henvend dere til Jan Erik pr mail snarest.


Lister for 15m oppdatert 16.03.2016 kl 09:34


0 Kommentar

NM 10 og 15m

Postet av Elverum Rifleklubb den 8. Feb 2016

Heisann.

Nå ligger det aller meste av informasjon om NM 10 og 15m 2016 ute på hjemmesiden. Over i menyen trykker dere på NM 10/15m -> 2016 Kisen og Nordstrand. Her ligger en liste over de offisielle øvelsene, tidsplan, livevisning og invitasjon. Klikk dere inn, og meld på.

Skjemaet for påmelding lagrer dere fra linken til PC, for så og skrive inn øvelsene dere vil være med på. Ferdig påmeldingsskjema sendes til Jan-Erik Linderud på mail jan@linderudbs.no

Når det gjelder lagskytinger så vil sportslig utvalg i klubben ta ut lagene for senior/junior. Frank Nordhagen og Jan-Erik Linderud tar seg av lagene i veteranklassene.

Helt til sist minner vi alle på at det i år vil arrangeres på to forskjellige steder, Alfhallen og Ekeberghallen. Noter dere det.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline