NM 10 og 15m 2016

Postet av Elverum Rifleklubb den 4. Apr 2016

Enda ett NM vel overstått. Med Kisen MSL og Nordstrand sportsskyttere i spissen for arrangementet ser vi oss fornøyd med både opplegget, deltakelsen og resultatene.

Vi har fått flere pallplasser og en individuell norgesmester i Vegard Nordhagen, som vant Junior menn sin luftfinale på 10m søndag ettermiddag. Guttene våre (Vegard, Christian og Erling) vant også laggull på 10m. Mari Løvseth ble nummer to på 30skudden i U16, Siw, Katrine og Rikke fikk sølv på lag på 45skudden på 15m og Jostein Mehl fikk sølv på sprint og bronse i normaløvelsen i SH. Magnus Bjørnstad var også tilbake etter en periode borte fra skytebanen, og klinte til på første mulige gren, 450 poeng av 450 mulige på 45skudd på 15m. 450 poeng hadde også Siw i samme gren.

Det var mange skyttere med på dette NMet, rett under 800 starter totalt. Vi hadde mange deltakere i alle grener, luft normal, sprint, 15m standard, normal, mixlag på 10m og lagskytinger.

Resultatlistene for 10 og 15m skytingen kan dere finne lagvis og klassevis på Kisen og Nordstrand sine hjemmesider: www.kisen.no og www.nordstrandskytterlag.no

Helt til sist gratulerer vi alle skyttere med et vel gjennomført mesterskap, som vi håper frister til gjentakelse. Elverum rifleklubb er stolte av å ha dere som representanter for klubben.

Med utgangspunkt i resultatene Vegard presterte under NMet kom han seg til laget som skal delta i kvalifiseringen til European Youth League i Finland i slutten av April. Gratulerer med det, og lykke til!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline