Da braker det løs. Det er tid for WC sesong åpning. Katrine har nå pakket skytekoffertene og drar til India

Postet av Bjørn Myrset den 17. Feb 2019


2017 ble hun dobbel kongepokal vinner, skytterdronning og NM vinner. 

2018 ble hun alles TV favoritt da hun sto frem med sine egne utfordringer på TV ifm LS. Forbilledlig.

Hun blir 3 ganger NM vinner, 2 ganger Nordisk mester både sivilt og militært, og hun var med på Norges VM gull lag i Thun i Sveits under Militært VM. Fra da har alt dreid seg om match programmet på 50m  

2019 er hun allerede tatt ut på det som er av World Cupen fremover, fikk EM plass på 10m som hun ikke har jobbet spesielt spesifikt i mot, men fant en formtopp og vant uttaket. Nå skal hun som svært mange andre unge fremadstormende kvinner ut og gjøre sitt ytterste i kampen om å gjøre sitt ytterste. 

Det er ikke lett å ha poengmål i cal 22 øvelsene utendørs og svært ofte i solgangsvind. Men, gjør en sitt ytterste, er finaler realistisk mål for Katrine. Først må en akklimatiseres, så må en holde seg frisk, så må en passere eliminasjonen og som regel må en ha litt flaks med loddtrekningen av skivenummer. I en evt finale må en ha litt flaks med desimalene. Mao, svært mange variabler.  

På sitt beste er alle de norske kvinnelige skytterne gode nok til å komme i finalen i match øvelsen. Jenny Stene og Jeanette Hegg Duestad har også levert resultater som tilsier at de kan komme til finaler på 10m. Ingen vil allikevel ikke overraskes mye om Katrine også her blander seg inn i verdens toppen. Få om noen har kaldere hjerne. Og dersom en kommer til finaler, så vet alle som har overvært slike, at da kan alt skje. 

Alle vet også at resultater kan følges på Sius sine sider. 

Vi ønsker Katrine lykke til. 

Neste gang de skal på WC tur, er det med en til fra Elverum rk. 

Det er rimelig godt gjort. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline